A. Konings – van den Broek – Mondhygiënist
Tijdens en na mijn studie Mondzorgkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende werkplekken. Ik heb gewerkt in een tandartspraktijk en klinieklessen gedoceerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast heb ik stages gelopen bij de Academische Polikliniek Parodontologie van het UMC St. Radboud in Nijmegen en in een verpleeghuis in Arnhem. In 2014 kreeg ik de kans om een eigen praktijk te starten. Daarmee kan ik de zorg leveren waar ik volledig achter sta; met betrokkenheid en enthousiasme en alle tijd voor angstige patiënten.

C.M. Ligtermoet – Mondhygiënist
Mijn interesse in dit vak is breed, naast parodontologie (tandvleesproblemen) behandel ik ook binnen de algemene tandheelkunde en bij een praktijk voor implantologie.
Preventie is de basis van het vak, van jong tot oud. Door bijscholing en intercollegiale gespreksgroepen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (www.krm.nl).

Rianne – Assistente
Mijn werk bestaat uit diverse baliewerkzaamheden en verschillende taken in de behandelkamer. Daarnaast vind ik het fijn om met mensen om te gaan. Die afwisseling maakt deze baan extra leuk!

A. Konings – van den Broek

A. Konings – van den Broek


Mondhygiënist / eigenaar

C.M. Ligtermoet

C.M. Ligtermoet


Mondhygiënist

Rianne

Rianne


Assistente

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Mondzorg Konings