Voor mondzorg nabij Wageningen, neemt u contact op met Mondzorg Konings. Kwaliteit is bij ons gegarandeerd. Al onze mondhygiënisten zijn namelijk lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten. Zij zijn eveneens geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten. Dat is voor u de garantie dat uw mondhygiënist nabij Wageningen aan de strengste kwaliteitseisen voldoen en steeds blijven werken aan hun vakbekwaamheid.

Mondzorg Wageningen door mondhygiënist of tandarts?

Misschien vraagt u zich af wanneer u uw mondzorg in of nabij Wageningen uit laat voeren door een mondhygiënist en wanneer door een tandarts. Een tandarts heeft een studie afgerond aan de universiteit. Hierdoor mag de tandarts gaatjes behandelen, tanden en kiezen trekken, een verdoving geven, een wortelkanaalbehandeling uitvoeren en protheses maken. Sommige tandartsen verwijderen ook tandsteen tijdens uw (half)jaarlijkse afspraak. Dit kunnen zij echter ook uitbesteden aan een mondhygienist. Bij de mondhygiënist kunt u voor diverse behandelingen terecht. De meeste zijn gericht op preventie van mondgezondheidsproblemen. Naast tandsteen verwijderen kunt u bij ons terecht voor behandeling van een droge mond, gevoelige tanden, een slechte adem en ontstoken tandvlees.

Werkgebied Mondzorg Konings

Heeft u een afspraak bij Mondzorg Konings, dan heten wij u hartelijk welkom in gezondheidscentrum “Kloppend Hart Huis” gevestigd in Veenendaal Oost. Naast onze praktijk vindt u hier ook een apotheek, tandarts, huisarts, fysiotherapeut en huidtherapeut. Wij richten ons op de hele regio in en rondom Veenendaal, zoals Ede, Doorn, Wageningen en Wijk bij Duurstede.

Afspraak maken of verwijzing

Als u merkt dat uw tandvlees (snel) bloed bij het poetsen van uw tanden of als u terugtrekkend tandvlees heeft, is het verstandig om een afspraak bij ons te maken (een verwijzing van uw tandarts is geen noodzakelijkheid). Tijdens uw eerste bezoek maken we kennis, vertelt u ons uw klachten en kunnen dan de huidige situatie in kaart brengen. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Indien uw tandarts u naar ons heeft doorverwezen, ontvangen wij graag de verwijsbrief van uw tandarts. U maakt wel zelf de afspraak met ons voor de intake. Gebruik daarvoor ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op via 0318 – 52 15 07. U kunt zich ook direct inschrijven via het inschrijfformulier.

Nu inschrijven

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Mondzorg Konings