U zoekt een praktijk voor uw mondzorg in Ede of omgeving? Als mondhygiënist in Veenendaal staat Mondzorg Konings graag voor u klaar. U kunt voor verschillende behandelingen bij ons terecht, waaronder het verwijderen van tandsteen en als u last heeft van teruggetrokken tandvlees. Ook bij gevoelige tanden, een droge mond of als u een slechte adem heeft, kunnen onze mondhygiënisten uitkomst bieden.

Tarieven mondzorg Ede

Alle aanbieders van mondzorg in Ede en omgeving hanteren dezelfde tarieven. Als u gebruik wilt maken van de diensten van onze mondhygiënist nabij Ede, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Dit is echter wat lastig omdat ieder consult uit een reeks behandelingen bestaat en er dus geen standaard consult gegeven wordt. Voor volwassenen worden behandelingen door de mondhygiënist niet vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u een aanvullende verzekering? Dan wordt (een deel van) de behandeling mogelijk wel vergoed. Kijk uw polis erop na.

Het team van Mondzorg Konings

Het team van Mondzorg Konings bestaat uit twee mondhygiënisten en een assistente. Mondhygiëniste Angelique Konings-van den Broek startte met Mondzorg Konings in 2014. Op die manier kan zij precies de zorg bieden die zij voor ogen heeft en zij behandeld haar patiënten met betrokkenheid en veel enthousiasme. Zij wordt versterkt door mondhygiëniste C.M. Ligtermoet en assistente Rianne.

Werkwijze Mondzorg Konings

Tijdens uw eerste afspraak maken we kennis met elkaar en bespreken we uw klachten. Ook bekijken we de huidige staat van uw gebit en tandvlees. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw wensen en mogelijkheden. Zijn er bijvoorbeeld financiële overwegingen waar we rekening mee moeten houden, dan kunnen we onze behandelingen daarop afstemmen. Weet u nog niet zeker of u patiënt bij ons wilt worden? Kies dan voor een kort kennismakingsgesprek. Geef dit dan van te voren duidelijk aan. U kunt u via de website inschrijven via het inschrijfformulier of neem telefonisch via 0318 – 52 15 07 of per e-mail: info@mondzorgkonings.nl contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, in gezondheidscentrum “Kloppend Hart Huis”. Bekijk al onze behandelingen op de website. Voor tandheelkundige behandelingen (denkt u aan het vullen van gaatjes, wortelkanaalbehandelingen of het maken van een gebitsprothese) verwijzen wij u graag door naar een tandarts.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Mondzorg Konings