U zocht op “mondhygiënist Wijk bij Duurstede” en kwam op deze pagina terecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Mondzorg Konings, gevestigd nabij Wijk bij Duurstede in Veenendaal Oost staat met een team van twee vakkundige mondhygiënisten (A. Konings en C.M. Ligtermoet) en een assistente (Rianne) graag tot uw dienst.

Inschrijven bij mondhygiënist Wijk bij Duurstede

U kunt zich eenvoudig online en geheel kosteloos inschrijven bij uw mondhygiënist nabij Wijk bij Duurstede: Mondzorg Konings. Een verwijzing van uw tandarts is niet verplicht. Via het formulier kunt u uw tandheelkundige wensen aangeven. Tijdens het eerste bezoek bespreken we uw wensen en gaan we eveneens na of u klachten heeft. Hierbij kunt u denken aan bloedend tandvlees bij het tandenpoetsen, gevoelige tanden of gevoelig tandvlees. Wij kunnen ook bekijken of het noodzakelijk is om tandsteen te verwijderen.

Inschrijven

Mondhygiënist of tandarts?

Misschien weet u niet goed wat de meerwaarde is van een mondhygiënist ten opzichte van de tandarts. Tijdens een bezoek aan de tandarts controleert hij of u gaatjes heeft en maakt soms röntgenfoto’s om dit beter te beoordelen. Een tandarts is bevoegd om te boren en tanden en kiezen te trekken en om zenuwkanaalbehandelingen uit te voeren. De mondhygiënist richt zich op preventieve maatregelen en het voorkomen van mondzorgproblemen. Ook wordt het gebit uitgebreid gereinigd door een mondhygiënist en wordt alle tandsteen, plaque en aanslag zorgvuldig verwijderd. Tijdens het eerste bezoek kunt u aangeven of u toestaat dat wij uw gegevens uitwisselen met uw tandarts.

Vergoeding vanuit de verzekering

Een behandeling bij de mondhygiënist wordt vanuit de basisverzekering vergoed tot 18 jaar. Als u ouder bent dan 18 jaar kan afhankelijk van uw aanvullende verzekering (een deel van) de behandeling vergoed worden. U kunt op uw polisblad bekijken hoe u verzekerd bent voor tandheelkundige kosten. Tijdens het eerste bezoek ontvangt u een begroting indien gewenst zodat u dit kunt voorleggen aan uw verzekering. Na een behandeling hoeft u niet direct te betalen. De rekening krijgt u thuisgestuurd door Infomedics. Zij verzorgen voor ons het versturen en innen van de rekeningen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Mondzorg Konings