U bent van harte welkom bij Mondzorg Konings. Wij zijn een mondhygiënepraktijk in Veenendaal waar 2 mondhygiënisten werkzaam zijn. De praktijk is gevestigd in Veenendaal Oost in gezondheidscentrum “Kloppend Hart Huis”, waar o.a. ook een tandarts, apotheek, huisarts, fysiotherapeut en huidtherapeut gevestigd zijn.

Voor een bezoek aan een mondhygiënist heeft u geen verwijzing van een tandarts of huisarts nodig. Het kan zijn dat uw tandarts u geadviseerd heeft een mondhygiënist te bezoeken. In dat geval wordt de behandeling in onderling overleg afgestemd.

De mondhygiënisten die u helpen zijn gespecialiseerd in omgaan met angstige patiënten en nemen de tijd om u rustig en vriendelijk te behandelen. Beide mondhygiënisten zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten, de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie, het Ivoren Kruis en geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten.

Klik hier voor de virtuele tour door onze praktijk!

Voor tandheelkundige behandelingen zoals cariës, wortelkanaalbehandelingen, protheses maken etc., verwijzen wij u graag door naar een tandartspraktijk.

Niet tevreden over uw behandeling?

U staat bij ons op de eerste plaats en wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kunnen zich onverhoopt situaties voordoen waarover u niet tevreden bent, of waarover u een klacht wilt indienen.

U kunt dit in eerste instantie bij ons melden, zodat wij samen kunnen zoeken naar een oplossing. Mochten wij geen oplossing met u kunnen vinden voor uw klacht, dan verwijzen wij u naar Stichting Expertisecentrum Klacht- en Gezondheidsrecht.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden - Mondzorg Konings